10.7.2016

Suut makiaks

Jo ennen kuin olimme kihloissa, olimme päättäneet, että meille tulee karkkibuffet. Miksi ei tulisi? Molemmat olemme herkkusuita. Karkkibuffetissa jokainen saa valita omat lempikarkkinsa, jos niitä nyt sattuu tarjolla olemaan. Perinteinen hääkarkkien antaminen ei ehkä ole täysin meitä.


Karkkibuffetin voi toteuttaa monella tapaa. Karkkien värimaailman voi yhdistää täysin häiden teemaväriin. Itse ehkä kuitenkin haluan omia lempikarkkejani ja ikävä kyllä niiden värimaailma ei sovi hääväreihimme yhteen. Ehkä tätäkin voisi kompensoida vaikka kivoilla karkkikipoilla.


Karkkibuffet taitaa olla kuitenkin lapsille ja naisille mielekkäämpi. Mietimme Roiston kanssa voisimmeko toteuttaa miehille sikari- tai viskibuffetin.


Tuleeko teille karkkibuffetti vai jotain erikoisempaa?

Kuvat Pinterest

2 kommenttia:

  1. Karkkibuffet on kyllä niin ihana! Meillä oli häissämme karkkibuffet ja sen jälkeen myös monissa muissa juhlissa! :D Blogissani on muuten unelma-arvonta menossa, kannattaa käydä osallistumassa! http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2016/07/unelma-arvonta-elamani-paiva-4-vuotta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan mahtava idea, miksi en ole itse tajunnut tätä! Täytyykin käydä osallistumassa. Kiitos vinkistä ;)

      Poista