15.7.2016

Polkien Rantaraitilla

Jo muutamana vuonna olemme puhuneet kuinka kiva olisi polkea Espoon rantaraitti. Tiistaina sen teimme. Lähdimme kotoamme Leppävaarasta ja suunnistimme Kehä II:sen kautta kohti Matinkylää ja Nuottalahtea.


Ensimmäinen pysähdys oli, kun pääsimme meren vierustalle. Tästä jatkoimme polkemista kohti Matinkylää ja Café Merenneitoa. Kahvilassa nautimme lounassalaatin, minulle lohi- ja Roistolle kanasalaatti, ja vähän limua, jotta jaksaa taas polkea. Sää suosi meitä ja päätimme nauttia hetken auringosta.


Jatkoimme matkaa ja seuraavaksi pysähdyspaikaksi valitsimme Café Mellsten, missä nautimme jäätelöt. Testasin Jaffa-jäden ja Roisto valitsi sitruunaisen lakritsin. Rannalla oli ihana katsella lapsia uimassa ja aikuisia nauttimassa terassin antimista.Vaikka rantaraitti päättyykin Westendiin, päätimme jatkaa matkaa vielä Lehtisaaren kautta Munkkiniemeen ja Torpanrannan kahvilassa oli viimeinen pysähdyksemme. Täällä valitsimme jäälatet, minulle valkosuklaalla ja Roistolle vaniljan makuisena. Tässä vaiheessa pakarat alkoivat jo kertomaan, että nyt on poljettu ja että seuraavaksi saa suunnata kotiin.Tämä oli mahtava tapa viettää vähän urheilullisempi treffipäivä. Fiilistellä merta ja upeita taloja. Pysähtyä kivoihin kahviloihin ja nauttia toistemme seurasta. Kilometrejä tuli reilut 40, mutta rauhalliseen tahtiin poljettuna ei mikään mahdoton temppu. Voin suositella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti