18.6.2016

Pöytänumeroita

Vihdoin blogihiljaisuus on ohi. Loppukevät ja alkukesä on mennyt vauhdilla työkiireiden vuoksi, jonka vuoksi häähömpötykset ovat olleet tauolla. Eräässä Facebook-ryhmässä kyseltiin millaiset pöytänumeroinnit olisi kivat ja aloin pohtimaan meidän numerointia. Yksi tapa on unohtaa numerot ja esimerkiksi kirjata lempipaikkoja tai lomakohteita, joissa on yhdessä käyty.Pöytänumeroihin voi tuoda myös yhteisiä harrastuksia tai kiinnostuksen kohteita. Olisi hauska tuoda esimerkiksi nörtteyttämme mukaan esimerkiksi kääntäen tärkeitä päivämääriä binääreiksi. Tosin tämä avautuisi vain harvoille vieraistamme. 


Toisaalta olisi ihana saada lapsuuden ja nuoruuden kuvia käyttöön. Tällöin pöytäkartassa voisi olla vuosi ja vieraat voisivat katsastaa millaisia taaperoita olimme kunakin vuonna. Ehkä jopa sijoitella sukulaisia ja vieraitamme näihin tärkeisiin vuosiin. 


Jos viettäisimme kesähäitä, kukat olisivat meillä varmasti suuremmassa osassa ja tällöin varmasti kukka-asetelmiin voisimme ottaa pöytänumerot mukaan. Toisaalta miksei näin voisi tehdä myös talvihäissä. 


Vaihtoehdot eivät onneksi lopu kesken, nyt vain pitäisi tehdä päätös johonkin suuntaan. Joko teillä onselvillä millaiset pöytänumerot on tulossa?

Kuvat Pinterest

1 kommentti:

  1. Tosi kivoja ideoita. Pöytänumeroihin on helppo saada persoonallinen juju, joka kertoo hääparista. :)

    VastaaPoista