23.4.2016

Mekkounelmia

Kihlautumisesta asti olen täyttänyt Pinterestiäni ihanilla häämekoilla. Mekoissa on paljon yhtäläisyyksiä mutta myös eroja löytyy. Huomaan pitäväni mekoista, joissa on jonkinlaiset olkaimet. Osittain syynä on, etten ole vielä tähän ikään mennessä löytänyt istuvia olkaimettomia liivejä.


Olen jopa kerran käynyt kokeilemassa mekkoja. Mutta silloin ei vielä kauppoja syntynyt. Elän ehkä jonkinmoisessa haavemaailmassa, missä alan itkemään, kun näen itseni puvussa. Olen kuitenkin aika rationaalinen ja pelkään, etten koe tuota tunnetta.


Kevään aikana olisi tarkoitus suunnata kaasojen kanssa mekko-ostoksille. Mutta millainen olisikaan se unelmien mekko? Olenkin vannottanut kaasoni pakottamaan minut pois mukavuusalueelta ja kokeilemaan myös muunlaisia mekkoja kuin mistä itse haaveilen.


Mekkoon liittyy paljon odotuksia ja vahvoja tunteita. Halu löytää minun näköinen mekko, puku joka näyttää minulle tehdyltä, unelma joka saa vieraat huokailemaan ja miehen hymyilemään enemmän kuin ikinä ennen. Eli pienet paineet yhdelle mekolle... ja sen löytämiselle.


Täytyy luottaa, että minäkin mekkoni löydän. Mutta millainen on sinun unelmamekkosi?

Kuvat Pinterest

3 kommenttia:

  1. Uskaltaudu rohkeasti kokeilemaan olkaimettomia pukuja. Itsekään en ole oikein koskaan löytänyt oikeasti tukevia olkaimettomia liivejä, mutta monet hääpuvut ovat rakenteellisesti jo niin tukevia, että alusvaatteet voivat tarvittaessa olla mukana lähinnä lisätukea antamassa. Itse kuvittelin, ettei omalla varustuksellani voi olkaimetonta pukua ajatella, mutta täydellinen löytyi, eikä puvun valumisesta tai vilauttelusta ollut huolenhäivää. Onnea hääpukumetsälle! :)

    VastaaPoista
  2. Oletko jo löytänyt mieleisen mekon? :) Suosittelen minäkin rohkeasti kokeilemaan olkaimettomia pukuja mikäli muuten miellyttää silmää. Nykyäänhän on saatavilla todella upean näköisiä boleroita olkapäitä peittämään mikäli tuntuu edelleen, että olkaimia kaipaa. Tosin nyt on todella hyvä valikoima olkaimellisia pukuja, joten varmasti löydät mieleisen puvun niidenkin kanssa. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista. En ole vielä saanut aikaiseksi käytyä sovittelemassa. Taidan ottaa ensi viikon tavoitteeksi etsiä yhteinen aika kaasojen kanssa ja sopia aika sovitukselle :) ja lupaan kokeilla myös noita olkaimettomia ;)

    VastaaPoista