31.3.2016

My precious - Mun sormus

Häämessujen aikaan etsimme minulle vihkisormusta. Mielessäni oli millaisen haluaisin, joten sitä sitten metsästettiin. Ajatuksena oli, että joko rivitimantteja, missä keskellä olisi yksi isompi kivi tai niin, että kivet kasvaisivat keskelle päin.


Kuitenkin näissä sormuksissa oli aina jotain mikä häiritsi. Mennään naimisiin -messuilla eräässä kojussa myyjä ehdotti kokeilemaan uutta tyyliä, jota en itse ollut miettinut, mutta voisi sopia minulle ja kihlaani. Sormuksen saatuani tiesin, että tämän tyylinen se tulisi olemaan. Selkeätä minulle oli, että halusin sormuksen mukailevan kihlaani. Tämä olikin vaativampaa kuin kuvittelin. Muutama hyvä vaihtoehto löytyi, mutta aina niissä jokin häiritsi. Ystävättäreni oli minulle kehunut TimanttiForumin palvelua. Hänelle teetettiin siellä kihla ja palvelu oli ollut erinomaista.


Päätimmekin seuraavaksi suunnata TimanttiForumiin suunnittelemaan minulle unelmieni sormusta. Näytin aluksi kuvia, millainen meillä oli mielessä ja mikä niissä häiritsi. Sovimme, että lähetän vielä kuvat sähköpostilla ja minulle suunnitellaan näiden pohjalta sormus. Kävimmekin pian tämän tapaamisen jälkeen katsomassa piirrustuksia ja sormus oli juuri sellainen kuin toivoin. Timantit pistettiin tilaukseen ja me suuntasimme kotiin. Saimme jatkuvasti tietoa työn etenemisestä ja kihlani oli heillä mallina, jotta sormukset olisivat täysin linjassa.


Eräänä perjantaina saimme soiton, että sormus olisi nyt valmis. Innolla suuntasimme kohti Helsinkiin ja TimanttiForumia. Sormus oli täydellinen, en olisi halunnut ottaa sitä pois sormestani. Edelleenkin aina aika ajoin käyn salaa sujauttamassa sen sormeeni. Olen erittäinen onnellinen valinnasta teettää sormus ja voin vain suositella TimanttiForumia asiantuntevan palvelun vuoksi.Mikä on sormuksessanne tärkeintä?

Kuvat googlen hakutuloksista: diamond ring

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti