27.2.2016

Valokuvaaja

Valokuvaajan valinta on ollut tähän mennessä vaativin tehtävä. Etsimme kuvaajia, joita ystäviemme häissä on ollut, miettien heidän kuvaustyylejä. Aika nopeasti selkeni tyyli, mitä etsimme ja saimme rajattua joukkoa pienemmäksi. Esittelenkin nyt kaksi valokuvaajaa, jotka pääsivät maaliviivoille kanssamme ja lisäksi jokerin, joka ystäviemme kuvaajista oli mieluisin.

Meidän häät tulee kuvaamaan Ilkka Vuorinen Musta & Valkoisesta. Ystävämme suositteli tätä yritystä ja kävimme heidän sivuja katselemassa useampaan kertaan. Tapasimme ensimmäisellä kerralla Villen ja tulimme hänen kanssaan tulokseen, että Ilkka sopisi meille paremmin. Ilkan tavattuamme olimme löytäneet kuvaajamme. Ilkan kuvankäsittelytyylissä näkyy tietynlainen filmikameralookki, josta pidämme. Lisäksi ehdoton plussa oli, että hän tuntee Leppävaaran seudun ja kuvauspaikat. Myös henkilökemiat kohtasivat meillä hyvin.


Annabellen tapasin ensimmäisen kerran Mennään naimisiin -häämessuilla. Hänen tyylinsä on myös filmikameramainen ja kuvat ovat harmoonisia. Annabellen kanssa oli ilo asioida, hän vastaa sähköposteihin nopeasti ja hoitaa tapaamiset ammattimaisesti. Annabellen miinus meille oli, ettei hän ollut aiemmin kuvannut tilassamme ja hänen kokemus talvihäistä oli rajallinen. Voin kuitenkin sydämellisesti suositella häntä!
Elika Hunt on virolainen kuvaaja, joka tekee keikkaa myös Suomessa. Hän on kuvannut ystäväpariskuntamme häät viime kesänä. Hänen kuvaustyylinsä on moitteeton, tykkäämme erittäin paljon hänen jäljestään.Millainen valokuvaustyyli teitä miellyttää? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti