8.1.2016

Vihdoin päätöksiä!

Noniin nyt on alkanut tapahtumaan! Meillä on juhlapaikka, pitopalvelu ja esiintyjät häihin! Niin ja tietysti hääpäivä on nyt lyöty lukkoon.


Löysin myös perjantai-illan iloksi mahtavan gif-kirjaston Giphy.

Juhalapaikkanamme toimii tosiaan Albergan kartano, mitä esittelin jo Juhlapaikkaa metsästämässä postauksessa ja tulen tilasta kertomaan tulevaisuudessa lisää. Koska Albergan kartano tarjoaa vain tilansa vuokralle, meille tulee myös pitopalvelu. Pitopalveluksi valikoitui Pitopalvelu Hupli. Albergasta meille suositeltiin kyseistä yritystä ja lisäksi tarjous oli selkeä ja viesteihin vastattiin nopeasti. Myös tästä myöhemmin lisää.
Kun juhlapaikka ja pitopalvelu tulevat läheltä kotiamme, musiikki tulee osin vähän kauempaa. Meille tulee eräänlainen duo, eli solisti ja pianisti. Olen aivan innoissani myös tästä! Saimme juuri mitä halusimme ja myös esiintyjiin meillä on erityinen suhde.Ihanaa kun suunnitelmat etenevät! Ja ensi viikolla pääsee fiilistelemään ensimmäisiin häämessuihin! Kuinka moni muu aikoo messuilla?

2 kommenttia:

  1. Jee, mahtavaa! Siinähän alkaa sitten olla isoimmat päätökset tehtynä, onnea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Nyt se suurin mörkö pitäisi vielä selättää, eli valokuvaaja... Toivottavasti häämessuilta tarttuisi hyviä kontakteja matkaan :)

      Poista