19.1.2016

Mennään naimisiin

Viikonloppuna vierailin toisen kaasoni Katjan kanssa Mennään naimisiin -messuilla Wanhassa Satamassa. Tämän häähuuruisen päivän kuitenkin aloitimme Cafe Köketin brunssilla. Brunssi oli oikein kattava ja maittava. Ainoan miinuksen antaisin tuoremehujen uupumisesta. Erityisen hyvää puolestaan oli focaccia ja kattava valikoima salaatteja.


Messuilla parasta antia minulle oli sormukset, kukat ja valokuvaajat. Lisäksi matkaan tarttui sukkanauha ja Katja bongasi itselleen pikkulaukun. Kiersimme koko alueen, tosin kaksi kertaa pysähdyimme kuohuville, ja kävimme häämuotinäytöksen katsomassa. Aikaa messuilla meillä vierähti nelisen tuntia.Ihastuin täysin esillä olleisiin kukkiin ja monta ajatusta heräsikin omasta kimpusta.Sormuksista tulen kirjoittamaan myöhemmin lisää, mutta ihastuin miten ammattitaitoisesti sain apua pähkäilyyn millainen sormus kihlani kanssa sopisi yhteen. Minulla oli tietynlainen visio olemassa, mutta ehdottomaksi suosikiksi noussut valinta ei vastannut lainkaan mitä olin päässäni miettinyt.


Mitä jäi messuista mieleen? Paljonkin, mutta jälkikäteen harmittaa etten ottanut tarpeeksi kuvia. Lauantaina on seuraavat messut ja jos vaikka nyt muistaisin ottaa kuvan kaikesta mitä jään ihailemaan. 


2 kommenttia:

  1. Minulla kävi ihan sama juttu, ettei kuvia tullut otettua juuri nimeksikään. Ensi kerralla sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää varmaan liimata kamera/kännykkä käteen, jotta muistaa kuvata :D

      Poista