24.1.2016

Love Me Do

Eilen ohjelmassa oli Roiston ensimmäiset häämessut. Aloitimme aamun brunssilla Farossa. Faron brunssi oli erittäin kattava ja maittava. Tästä syystä Faro nousikin suosikkien listalle, koska paikka oli siisti ja rauhallinen sekä saimme nauttia aamupäivästä rauhassa. Jälkiruokapöydän porkkanakakku sulatti sydämen.Vaikka kuinka vannotin itseni kulkemaan kamera kädessä, voitte arvata että taas jäi kuvat ottamatta. Heti alkuun kävimme katsastamassa hyväntekeväisyyshäähuutokaupan, missä muutamaan huutoonkin osallistuin. Ja kotiin viemisiäkin lähti mukaan. Seuraavaksi kiertelimme alueen. Päivän tavoitteena oli jututtaa valokuvaajia ja herätellä Roistolle ajatuksia puvuista.

Valokuvaajia oli paikalla kattava määrä ja meille muodostuikin aika selkeä kuva mitä olemme etsimässä ja mitkä ovat tilamme ja talvihäiden haasteet. Olemme onnistuneesti valinneet kaiken kaikkiaan haastavat kuvausolosuhteet. :P Onneksi taitavalla kuvaajalla on myös keinoja saada pimeä punatiilinen tila toimimaan vähäisellä valaistuksella. Kuvaajista ja valinnastamme kuulette vielä myöhemmin lisää.Messut olivat taas kerran onnistunut kokemus. Saimme kysyttyä hotelleista ja maistettua kombuchaa. Ihastuin tuohon kombuchan makuun ja se toimii aivan varmasti kuumana kesäpäivänä virvokkeena, miksei myös lisukkeena häihin. Yläkerran kattauskilpailusta sai myös ihania ajatuksia kattausta ajatellen.

Tottakai myös sormuksia tuli soviteltua. Mielikuva sormuksesta alkaa olemaan nyt kasassa ja messujen jälkeen suuntasimmekin kultasepälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti