1.12.2015

Vieraskivet vai Vierastaulu?

Hukuin taas kerran Etzyn ihmeelliseen maailmaan. Tällä kertaan mietin vaihtoehtoja vieraskirjalle. Perinteinen vieraskirja on kiva, mutta pelkään sen unohtuvan kirjahyllyyn. Ensimmäisenä ajauksenani oli kerätä kiviä ja pyytää vieraitamme kirjoittaa niihin nimensä. Kivet eivät kuitenkaan sovi mielestäni kovinkaan hyvin talvihäihin. Ja en heti keksi mitä kivillä tekisimme häiden jälkeen.


Erilaisia tauluja, mihin vieraat voivat kirjoittaa nimensä on tarjolla erilaisia. Tällöin voisimme katsella taulua aina kotonamme. Perhostaulu näyttää mielestäni tosi kivalta, mutta nimiä tuosta ei ihan helpolla näe. Toisaalta sydän taulu ei täysin ole meidän tyyliämme, vaikka onkin suloinen ajatus.


Eniten tykästyin puuhun, mihin vieraan painavat sormen jälkensä ja kirjaavat nimensä. Tämän jotenkin on persoonallinen ja jokainen vieras saa osallistua puun tekoon. Ainoa mikä epäilyttää on sormivärit ja juhlattamineet. Voivatko vieraat sotkea itsensä tuota tehdessä ja haluanko ottaa riskin mahdollisesta sotkusta?

Metsästys jatkukoon...

Kuvat Pinterest
2 kommenttia:

  1. Samoja asioita olen minäkin pohtinut :) Vieraskirjapuu, johon voi painaa sormenjälkensä olisi hieno, mutta juuri se mahdollinen sotku mietityttää. Toisaalta tykkäisin perinteisestä vieraskirjasta, kun siihen voisi kirjoittaa nimensä lisäksi terveisiä sekä vinkkejä yhteiseloon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Vinkkejä varten ajattelimme toisenlaista toteutusta, esim. mad lips, jolloin vieraillaimme olisi myös tekemistä odotusten aikana :)

      Poista