16.11.2015

Talvihäät ja kynttilät

Rakastan kynttilöitä. Mielestäni ei ole mitään ihanampaa kuin pimenevät illat ja kynttilän valo. Kynttilät ja tuikut palavat meillä aina elokuusta huhtikuuhun asti. Tästä syystä olisi mahtavaa koristella myös juhlatilaa kynttilöin. Kynttilöiden kaunis valo loisi ihanaa tunnelmaa helmikuisiin häihimme.

Ongelmana tulee meillä kuitenkin olemaan, että juhlapaikamme on historiallinen kohde ja siellä on kynttilöiden poltto kieletty. Lisäksi tuli huolettaisi minua, joten vaihtoehtomme on joko ei kynttilöitä tai led-kynttilät. Yritin selvittää miten hyvin noi led-kynttiät oikeasti toimivat. Pinterestistä löytyi ihan kivoja kuvia, kuten myös googlettamalla. Kuitenkaan en noihin ihan täysin luota, vaan taidan hakea parit tuikut ja kynttilät testiin, ennenkuin päätöksiä noista koristeluista alan tekemään. Onko kenelläkään kokemuksia noista led-kynttilöistä? Tuovatko ne tunnelmaa kuten aidot kynttilät?


Ulkoaluille onneksi saa laittaa ulkotulia. Kuitenkin avoin tuli ja lukuisat vieraat aiheuttavat ehkä pientä stressiä. Tähän ratkaisuksi keksimmekin jäälyhdyt. Nuo ovat jotenkin todella kauniita ja suojaavat tulta mukavasti. Tällöin ei tarvitse huolehtia lasten juoksevan tuliin tai helmojen kärähtävän.

Kuvat Pinterestistä.

2 kommenttia:

  1. Kyllä led- kynttilöilläkin saa tunnelmaa! Varsinkin jos ne laittaa sellaisiin esim pitsillä tai juutilla (tai millä vaan) päällystettyihin kippoihin, että se valo kajastaa sieltä lävitse. Tai lyhtyihin roikkumaan katosta.. siinähän ei kukaan edes huomaa onko siellä led, vai oikea kynttilä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin testata tuota pitsisiä purkkeja, voisi sopia hyvin muuhun suunniteltuun koristeluun :) Kiitos vinkistä!

      Poista