21.11.2015

Häät, mikä ihana teko syy ostaa uudet kengät

Talvihäät, mikä ihana tekosyy ostaa kahdeet uudet kengät.

Rakastan kenkiä, vaikkakin kenkähyllyni ei enää tursua kengistä, niin ei niitä voi koskaan olla liikaa. Talvihäissä on se mukavaa, että tarvitsen kengät sekä ulos että sisälle. Eli kahdet uudet kengät. Haluan kuitenkin että molemmat kengät on sellaiset, joita voin käyttää muutenkin. Ihania valkoisia korkkareita on vaikka kuinka paljon, näen niiden jatkokäyttö mahdollisuudet kohdallani vähäisinä.

Nyt kuitenkin keskityn talvikenkiin.


Valkoisia kenkiä en ikinä ole oppinut pitämään, mutta ovathan ylläpuolella olevat kengät kauniit ja häihin sopivat. Jotenkin tykkään noista nilkkureista enemmän, ovat söpöt ja tyylikkäät. Tosin käyttö häiden jälkeen saattaisi jäädä hyllyyn koristeeksi.

Korolla vai ilman? Molemmille olisi käyttöä tulevaisuudessa. Olen sen verta pätkä että lähes aina koroilla kävelen, joten korot olisivat varmaankin luonnollisempi valinta. Saapas vai nilkkuri? Saappaissa olen kokonut usein ongelmaksi paksut pohkeeni. On harvoja saappaita, joihin pohkeeni mahtuvat. Onneksi kuitenkin esim. Gabor tekee saappaita eri pohje leveyksille. Mutta nilkkurit ovat aina varma valinta, jos etsin kenkiä.

Selkeästi turkista pitää olla hääkengissäni, kaikkista suosikeistani niitä löytyy ja kuvissakin nuo näyttävät kivoilta. Vaikka UGGeija vihaan alla olevat kengät sopivat jokaiselle talvimorsiammelle taatusti!

Kuvat Pinterest & Zalando

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti