8.11.2015

Häämatka haaveiluita

Haluamme lähteä häämatkalle häiden jälkeen ja haaveilemme että matkakohteessa olisi tuolloin lämmintä. Noita oikeasti lämpimiä matkakohteita ei valitettavasti löydy tuolloin vielä Euroopasta. Joten matka suuntaa pidemmälle. Olemme Roiston kanssa matkustelleet toistaiseksi yhdessä vähäsen ja muutoinkin aina pääsääntöisesti Euroopassa. Eli maailma on vielä avoin meille.

Kohteiden etsinnän apuna käytin Tjäreborgin sivuilta löytyyvää lämpötilaopasta.

Bali, Indonesia

Helmikuussa Balilla on vielä sadekausi menossa, joten tästä vähän miinusta vaikkakin sade tuona aikana yleensä tulee ilta- ja yöaikaan. Lämpötila ja maisemat ovat ehdoton plussa. Balilta löytyy upeita temppeleitä ja makuelämykset eivät varmasti jätä kylmäksi. Moni on kehunut upeita auringonlaskuja ja surffaus sekä golffaus mahdollisuuksia. Tosin nuo lajit eivät kuulu meidän harrastuslistoille (ainakaan vielä).


Dubai, Arabiemiirikunnat

Dubaista löytyy kaupungin lisäksi myös ranta ja upeat hotellit, niin että myös kaupunkiin pääsee käymään. Kohde kiinnostaa lähinnä sen uskomattomuuden vuoksi. Ajatella että tuolla on olemassa sisälle rakennettu laskettelukeskus. Omaan makuun ehkä kaikki menee jo vähän överiksi, mutta hulppeita elämyksiä varmasti matkalta saisi.


Krabi, Thaimaa

Krabin maisemat vievät hengen pelkästään kuvia katselemalla. Retkiä ja harrastusmahdollisuuksiakin löytyy, joten matkalla voi tehdä muutakin kuin maata rannalla. Helmikuu on ehdottomasti hyvä aika lähteä Thaimaahan lämpöä löytyy, eikä tarvitse palella.


Mauritius, Mauritius

Mauritusta Afrikan mantereen vieressä on paljon kehuttu romanttiseksi kohteeeksi. Valkoinen hiekka ja turkoosi vesi houkuttelevat ja varmasti saa nauttia rantalomasta. Kuninkaallisessa puistossa vierailu ja snorklaus antavat varmasti tarpeeksi aktiviteettia lomalle. Täällä varmasti pääsee rentoutumaan ja nauttimaan uudesta aviomiehestä.Karibia

Olen haaveillut Karibiasta jo pitkään, onneksi myös Roistoa kohde kiinnostaa. Tuolla vain on niin monta kohdetta missä olisi upeata käydä. Yksi helppo vaihtoehto olisikin Karibian risteily. Monta kohdetta yhdellä iskulla ja helppo häämatka. Monista laivoistakin löytyy monia erilaisia aktiviteetti vaihtoehtoja, kuten kiipeilyseinä, joten aika ei taatusti käy pitkäksi täälläkään. 


Mihin te suunnittelette häämatkaanne tai missä olette muutoin matkanneet?

Kaikki kuvat on lainattu Tjäreborgin sivuilta kohteiden mukaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti