24.10.2015

Morsiusdietti vai tavoitteena kevyempi elämä

Häädieetti tarkoittaa varmasti jokaiselle morsiolle eriasioita. Toinen pudottaa painoaan häitä varten kun toinen jättää alkoholin, jotta iho olisi mahdollisimman hyvässä kunnossa. Varsinaisesti en ole suunnitellut ryhtyväni dieetille, mutta aion jatkaa elämäntapa muutostani. Lisäksi luotan että onni ja rakkaus hääpäivänä tekevät lopun taiasta.


Tänä vuonna täytin kolmekymmentä vuotta ja tuon vuoksi tavoitteena oli olla jo tänä vuonna elämäni kunnossa, tai ainakin samoissa mitoissa kun olin 20 vuotiaana. Tuohon on vielä matkaa, mutta uskon saavani lisämotivaatiota kihlauksen johdosta.

Salmisaaren liikuntakeskus

Miten sitten aion tavoitteeseeni päästä? En pidä ryhmäliikuntatunneista, puolimaratonin jälkeen olen kärsinyt juoksuähkystä ja salikaan ei kiinnosta. Pidän ulkoilusta ja käymmekin heittelemässä frisbeegolfia sekä geokätköilemässä. Lisäksi uusina harrastuksina olen ihastunut kiipeilystä ja tenniksestä. Tennistä käymme Roiston kanssa pelaamassa. Hän yrittää minulle opettaa taitojaan ja minä koitan olla kiukustumasta, kun en osaa ja onnsitu. Tulen varmasti kertomaan myös tämän projektin etenemisestä tässä blogissa.

Miten te olette pitäneet huolen että hääpäivänä sädehditte? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti