4.10.2015

Kosinta ja Sormukset

Viikko sitten vietimme puolisoni kanssa erittäin romanttisen viikonlopun, minkä päätteeksi hän kosi minua. Kosinta oli erittäin puolisoni näköinen, perinteisesti polvistui ja toi kimpun kauniita ruusuja. Juuri sellainen kuin olin unelmoinnut. Kun perheillemme oli asiasta ilmoitettu, tehtiin vielä asia viralliseksi Somen ihmeelliseen maailmaan.

Alkuviikosta kävimme sormuksia katsomassa. Olin alunperin suunnitellut teettäväni sormuksen, mutta hyvä tuuri kävi ja löysimme kaupasta juuri sellaisen sormuksen mistä olin haaveillut. Itselleni on tärkeätä, että kihlasormuksessa on rivitimantteja. Lisäksi halusin sormuksen olevan siro ja klassinen. Mikä teille kihlasormuksessa on tärkeintä?


Sormuksen valinta oli helppoa, mutta mitä kirjoittaa sormuksen tekstiksi. Halusimme jotenkin tekstin näyttävän meiltä. Joten selkeätä oli, että jotain nörttiä siinä pitää olla. Ensimmäinen ajatus oli System.out.println("Nimi, YYYYMMDD") ja tästä keksimme vielä paremman version INSERT INTO <3 VALUES Nimi, YYYYMMDD. Tämä oli kuitenkin liian pitkä teksti, sillä sulholle tuohon pitäisi mahtua vielä vihkipäiväkin. Loppuen lopuksi päädyimme riisuttuun ja varsin perinteiseen vaihtoehtoon ripauksella nörtiyttä: YYYYMMDD Miehen nimi <3 Naisen nimi. Tähän sopii hyvin jatkoksi myös tuo vihkipäivä. Millaisia tekstejä teidän sormuksista löytyy? 

2 kommenttia:

  1. Joskus aiemmin mietin, että sormuksessa olisi lukenut tyyliin "ikuisesti sinun, nimi ja päivämäärä" mutta ihan perinteisesti tuossa nyt vaan nimi ja päiväys komeilee. Oma sormus on kyllä sen verran kapeakin, että tiukkaa olisi tehnyt mitään ylimääräistä siihen saada mahtumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omaan sormukseen mahtui juuri ja juuri tuo teksti, kun sormusten istutukset veivät tilaa. Mutta onneks siihen vihkisormukseen sitten saa jotain lisäksi. Tuo 'Ikuisesti sinun' on kyllä kaunis ja ytimekäs :)

      Poista