18.10.2015

Kihlajaiset

Mietin tuossa kihlajaisia ja niiden merkitystä. Onko nykyään enää tapana järjestetää kihlajaisia, vai onko se mennyt tapa? Me kerroimme heti kihlauksen jälkeen puhelimitse molempien vanhemmille. Joten meidän ei tarvitse enään tuota tietoa heille kertoa.


Evite

Meidän vanhemmat eivät ole toisaalta vielä tavanneet. Ja en halua että he ensimmäisen kerran tapaavat häissä. Perheeni asuu Pääkaupunkiseudulla ja Roiston perhe Kouvolassa. Toisin sanoen ei olisi mahdotonta kutsua heitä meille kahville tapaamaan. Mutta tuolla tapaamisella ei sinäänsä ole vielä kiirettä. Minkä vuoksi en kiirehdi tämän asian kanssa vaan järjestämme tapaamisen paremmalla ajalla.


Kihlajaisethan voi pitää myös vain ystäville. Meillä ollut tapana seurustelun alusta asti (minulla jo ennen tätä) järjestää ystävillemme Halloween-juhlat. Emme siis virallisesti aio juhlia kihlajaisia, mutta saamme kaikki ystävämme muutaman viikon päästä luoksemme, missä aiomme lasit kohottaa kihloille. Samana päivänä kaasoni ja Roiston bestman tapaavat ekan kerran virallisesti ja saavat tutustua toisiinsa paremmin. He siis ovat saanneet kutsun saapua paikalle vähän ennen muiden vieraiden tuloa. Innolla jo odotan ja suunnittelen juhlia! Miten te kerroitte kihlautumisesta ja järjestittekö juhlia?

2 kommenttia: