9.10.2015

Juhlapaikkaa metsästämässä

Varsinaisen häiden suunnittelun aloitimme pohtimalla, mikä meille merkitsee enemmän. Halusimme juhlapaikan, missä voidaan olla yöhön asti ja paikan mihin voimme omat juomat tuoda ja valita oman pitopalvelun. Juhlapaikan tyylissä minua viehättää kartanomaisuus, holvikellarit ja punatiili. Toisaalta myös hyvin yksinkertaiset tilat viehättävät silmääni, jos niissä on jokin kiva tai arkkitehtuurisesti kaunis yksityiskohta.

Luonnollisesti paikat sijaitsevat Pääkaupunkiseudulla. Paikkojen googlettelussa auttoi muiden blogit ja lisäksi löysin mahtavan sivun, millä pystyi rajaamaan juhlapaikkoja tarpeiden mukaan. Voin suositella juhlat.net juhlapaikan haun avuksi.

Omat juomat ja pitopalvelu


Nygårds Kivitasku 

Vantaalla sijaitseva Kivitasku on ulkopuolelta hyvinkin latomainen, mutta sisätilojen karuus ja kiviset seinät kiehtoivat kun kuvat näin. (http://www.nygards.fi/)


Albergan kartano

Tämä on vahvasti oma suosikki, sekä ulkoata että sisältä tilat näyttävät upeilta, ainoa ongelma on että tuo on varsin pieni. Vaikka meille on tulossa vain 60 vierasta, tuon koko saattaa olla ongelma. (http://www.visitespoo.fi/fi/palvelu/albergan-kartano/)


Sinebrychoffin huvila

Myöskin kaunis kartanomainen huvila, minkä edustalla saisi komeat hääkuvat. Kyseisessä paikassa vain taitaa olla aika tiukka tuo poistumis aika, mikä meidän kohdalla saattaa muodostua esteeksi.(http://www.visitespoo.fi/fi/palvelu/karhusaaren-taidekeskus-sinebrychoffin-huvila/)


Viinikellari

Todella miellyttävän näköinen paikka, mutta turhan pieni. Tuonne mahtuu 50 henkilöä, mikä rajoittaa aika paljon. Tila on erittain tunnelmallinen ja romanttinen, ja mielestäni muistuttaa jonkin verran tuota Albergan kartanoa. (http://www.goexperience.fi/juhlatilat/Viinikellari.php)

Muita varteenotettavia tiloja

Ravintola Hvitträsk

Hvitträskin upea arkkitehtuuri ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Ainut ongelma taitaa olla ettei kaikkia vieraita samaan saliin, vaan ihmisiä joutuu jakamaan eri huoneisiin. (http://www.ravintolahvittrask.fi/)


Kansallissali

Helsingin keskustassa sijaitseva Kansallissali on upea vaihtoehto, mikä ei varmastikkaan jätä kylmäksi vieraita. Ravintolahäiden helppous yhdistyy tässä upeaan miljööhön.  (http://kampgroup.fi/room/kansallissali/)


Wanha Bäckby

Wanha Bäckbyn miljöö on aivan upea. Rakennus on kaunis ja sisätilat ovat ihanan pelkistetyt. Jokainen pari voi luoda tänne oman näköisensä häät. (http://www.wanhabackby.fi)


Mikä teille on tärkeitä juhlapaikassa? Mistä hääsuunnitelmanne teillä alkoi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti